Доставка

НАЧИН НА ДОСТАВКА

Доставката на поръчани книги от www.edelweiss-press.bg се извършва чрез куриерска фирма “Спиди”. Книгата/-ите може да бъде доставена както до адрес по Ваш избор, така и до офис на “Спиди”, от където да я получите. При доставка / получаване в офис получателят на поръчката подписва разписка за приемо-предаване, която удостоверява коректното изпълнение на поръчката.

СРОК НА ДОСТАВКА

Поръчка се доставят на клиента до 3 работни дни след деня, в който е направена поръчката.* Ако има забавяне на изпълнението на поръчката от наша страна, служител на www.edelweiss-press.bg ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми кога ще получите желаната книга.

*Сроковете за изпълнение на доставка зависят изцяло от партньорите ни от фирма “Спиди”. В някои населени места доставката може да отнеме и повече от 3 работни дни, ако графика за посещение на конкретното населено място не позволява по-бърза доставка.

 ЦЕНА НА ДОСТАВКА

Всички разходи по доставката на поръчки на територията на България се поемат от www.edelweiss-press.bg и клиента не дължи никакво допълнително заплащане освен стойноста на поръчана книга/-ите.