Начин на доставка

 

Доставката на поръчани книги от www.edelweiss-press.bg се извършва чрез куриерска фирма „Спиди“. Поръчката може да бъде доставена както до адрес по Ваш избор, така и до офис на „Спиди“, от където да я получите. При получаване на поръчката клиентът подписва разписка за приемо-предаване, която удостоверява коректното изпълнение на поръчката.

 

Срок на доставка

 

Поръчките се доставят на клиента до 3 работни дни след деня, в който е направена поръчката.* Ако има забавяне на изпълнението на поръчката от наша страна, служител на www.edelweiss-press.bg ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми.

*Сроковете за изпълнение на доставка зависят изцяло от партньорите ни от „Спиди“. В някои населени места доставката може да отнеме и повече от 3 работни дни, ако графикът за посещение на конкретното населено място не позволява по-бърза доставка.

 

Цена на доставка

 

Всички разходи по доставката на поръчки на територията на България се поемат от www.edelweiss-press.bg и клиентът не дължи никакво допълнително заплащане освен стойността на поръчаната книга/и.

Абонирайте се за нашия имейл бюлетин и научавайте първи за новите ни книги и промоции!