Комплект “Мартин Ралчевски”

 

Поръчай и спести 5 лв.

За книгите

Смисълът в живота

l

Автор: Мартин Ралчевски

l

Страници: 296

l

Корица: Мека

l

ISBN: 978-619-7186-10-9

По този роман задължително трябва да се направи филм! И това ще се случи! Помнете ми думата! Но не само, защото е значим и смислен. А заради едно обикновено, човешко и най-истинско нещо, което се нарича вяра и родова памет! И което заслужава да живее!

Атанас Филков

 

Съкрушен от загубата на своята любима, Николай е изправен пред въпроса за смисъла. Той предприема необичайно пътешествие в южните Родопи, надявайки се по този начин да намери себе си. Животът обаче му поднася неочакван обрат. Неговата съдба е да пробуди и спаси цял един народ!

Книга лекарство! Бърка ти в душата и я преобръща, оставяйки малко драскотини и много любов. Такава чиста и неподправена любов може да се даде на човек единствено свише. Затова докосне ли те веднъж – отнасяш я със себе си завинаги!

Ани Костова, БНР „Хоризонт”

Може да прочетете откъс от книгата тук.

Безкрайна нощ

l

Автор: Мартин Ралчевски

l

Страници: 322

l

Корица: Мека

l

ISBN: 978-619-7186-18-5

Наистина завиждам на читателя, че тепърва ще чете тази книга. Когато я прочетох за първи път, останах потресен — от идеята, реализацията, дълбочината и таланта на Мартин. Това е една от най-добрите книги, които съм чел през годините — оригинална, завършена и смазваща! Издаването ѝ за трети път го доказва красноречиво!

Светлозар Желев

 

Книга пътешествие! Неповторима откъм динамика, емоции, разсъждения, факти и срещи с хора! Пътешествие около света и пътешествие към сърцето на човека. Пътешествие, което преобразява и осмисля действителността!

Христина Панжаридис

 

След загубата на съпругата и сина си Марк прави неуспешен опит да се самоубие. Случайна среща със стар монах променя представата му за живота. Той му се доверява и предприема дълго и опасно пътуване. Преминава през необятната руска земя, Канада и САЩ, за да стигне до Скалата на отговорите в Мексико. През вековете пред нея са ставали хиляди чудеса. Пред нея Хемингуей е написал най-хубавите си произведения. Пред нея Марк вярва, че ще се случи чудото. „Там ще узнаеш смисълът на всичко“, му казва монахът и го благославя за безкрайния път.

Заради постоянния интерес към книгите на Мартин Ралчевски издателство „Еделвайс“ с удоволствие преиздава този забележителен роман. Защото, освен че е преведен на английски и руски език, той е базиран и на личните преживявания на автора при посещението му в Мексико.

 

Може да прочетете откъс от книгата тук.